ADAYLAR ARTIYOR

Düzce İl Genel Meclis Başkanı Dursun Çakır, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti. Çakır, istifasını kamuoyuna sosyal medya hesabından paylaşarak duyurdu.

ADAYLAR ARTIYOR

Düzce İl Genel Meclis Başkanı Dursun Çakır, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti. Çakır, istifasını kamuoyuna sosyal medya hesabından paylaşarak duyurdu.

26 Nisan 2018 Perşembe 16:46
ADAYLAR ARTIYOR

Ak Partide milletvekili aday adayları artıyor. Düzce İl Genel Meclis Başkanı Dursun Çakır görevinden istifa ettiğini duyurarak Ak Parti milletvekili aday adayı olduğunu resmen açıkladı.

Sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamada Çakır, “14 Ağustos 2001 yılında çıktığımız ülkemize ve milletimize hizmet yolunda kurulan AK Partinin kuruluşundan bu yana başta Akçakoca İlçe yönetimi kurucular kurulu olmak üzere geçtiğimiz 15 yıllık dönemde partimizin bir çok kademesinde görev aldım.2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Düzce il genel meclisi üyesi olarak seçildim ve 2016 yılından bu yana Düzce İl genel Meclis başkanlığı görevini yürütmekteyim. Siyaseti hep bir maraton koşusu olarak gördük ve Halka hizmet Hakka hizmettir düsturuyla tüm meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte ilimize yetki alanımız dahilinde en iyi şekilde hizmet sunmaya çalıştık, Meclis çalışmalarımız tüm şeffaflığı ile kamuoyunu bilgilendirerek sürdürdük, millete hizmet yolunda mesai harcadığımız yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Ak partinin davası Türkiye davasıdır. Bizler de bu partinin kuruluşunda partimize bir dava şuuruyla dahil olduk. Genel başkanımız ,Cumhurbaşkanımız SN. Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi Ak Parti dünyayı güneş gibi aydınlatan yüce bir medeniyetin günümüzdeki sancaktarlığına ,hizmetkarlığına talip bir partidir. Bugüne kadar parti içerisinde aldığımız görevlerin hepsinde bu şuurla hareket ettik.

24 Haziran 2018 tarihin de sistem değişikliği sonrası yapılacak olan ilk genel seçim olması bir değişimin dönüşümün ve Yeni Türkiye’nin habercisidir.

24 haziran 2018'de Yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde kuruluşundan bu yana bir çok kademesin de yer aldığım Ak Parti'den Düzce Milletvekili Aday adaylığı başvurusu için hali hazırda yürütmüş olduğum Düzce il Genel Meclis başkanlığı görevinden istifa ettim. Kamuoyuna Saygı ile Arz ederimifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84