6 İSİM BAŞVURDU

İyi Parti Düzce İl Başkanı Niyazi Bakar ve İyi Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Ercan Katırcıoğlu 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler öncesinde aday adaylığı süreci ile ilgili açıklamalarda bulundular.

6 İSİM BAŞVURDU

İyi Parti Düzce İl Başkanı Niyazi Bakar ve İyi Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Ercan Katırcıoğlu 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler öncesinde aday adaylığı süreci ile ilgili açıklamalarda bulundular.

04 Mayıs 2018 Cuma 16:58
6 İSİM BAŞVURDU

Düzce’de seçimlere sağlam ve güçlü bir kadro ile girme adına çalıştıklarını belirten İyi Parti Düzce İl Başkanı Niyazi Bakar ve İyi Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Ercan Katırcıoğlu, Düzce’de partileri adına 6 aday adayının İl Başkanlığından başvuru yaptığını ve Genel Merkeze yapılan başvurular ile sayıların daha da artacağını vurguladılar.

İyi Parti Düzce Milletvekili Aday Adaylığı için Ercan Katırcıoğlu, Yusuf Özer, Kadir Uçar, Ramazan Kabakoğlu, Reyhan Ataseven ve Demet Günder başvuruda bulundu.

Türkiye’nin içinde bulunduğu durumdan duydukları rahatsızlıktan dolayı Türkiye adına çalışmak için göreve talip olduklarını belirten İyi Parti Düzce İl Başkanı Niyazi Bakar, Düzce’de İyi Partiden Milletvekili aday adaylığına başvuru yapacaklara da bilgiler verdi.

Bakar, “ Türkiye’nin gidişatını güzel görmediğimiz için yola çıktık. Demokrasilerde seçimlerin bayram havası içerisinde olması gerektiğini düşünüyorum. Korkarak siyaset yapmanın demokrasiye yakışmayacağını düşünüyorum. Eskiden İnsanı yaşat ki devlet yaşasın mantığı hakim iken şimdi insanı korkut ki devlet idare edelim mantığı hüküm sürmeye başladı. Böyle yanlışlıkların düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum. Siyasetteki mızağın geri gelmesini temenni ediyorum” dedi.

6 ADAY ADAYIMIZ VAR

İyi Partiden Milletvekili aday adayı olmak isteyenler için son başvuru tarihi 6 Mayıs olarak ön görüldüğünü söyleyen Bakar, “ 20 Mayıs tarihinde bütün siyasi partiler adaylarının listesini yüksek seçim kuruluna sunacaklar ve adaylar belli olacak. Erkek adaylarımız için 5 bin lira, kadın ve 30 yaşına kadar olan adaylarımızda 2 bin 500 lira, Gazi ve engelli adaylarımızdan ise ücret alınmayacak. İl Başkanlığına bugüne kadar 6 aday adayımız başvuru yaptı. Ayrıca Genel Merkezden de aday adayı başvuruları yapılıyor. 7 Mayıs itibariyle Düzce’den aday adayı olan kişilerin tam listesi bizlere ulaşacak ve Düzce kamuoyu ile paylaşılacaktır. Ercan Katırcıoğlu, Yusuf Özer, Kadir Uçar, Ramazan Kabakoğlu, Reyhan Ataseven ve Demet Günder İyi Parti Düzce Milletvekili aday adaylarıdır” dedi.

Düzce’de seçimlerin çok büyük sürprizlere gebe olacağını belirten İyi Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Ercan Katırcıoğlu, partilerine aday adaylığı konusunda yoğun talep olduğunu belirtti.  

Katırcıoğlu, “ Düzce’de İyi Parti çok güzel işlerin altına imza atacak. Partimize milletvekili aday adaylığı konusunda Genel Merkezime yoğun taleplerin olduğunu biliyoruz. Kim listeye girerse girsin Düzce’miz adına iyi işlerin altına imza atacaklarına eminiz. Düzce de yaşamına devam eden adayların olacağından emin olduğumuzdan dolayı Düzce’de büyük işlerin altına imza atacağız. Temayül yoklaması yerine merkez yoklama şeklinde aday belirleme işlemi yapılacak.” Dedi.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.