23 NİSAN KUTLU OLSUN

Dünyada çocuklara adanmış tek gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu Düzce’de de 98. kez kutlandı. Düzce şehir Merkezinde ve ilçelerde yapılan kutlamalarda çocuklara verilen önem vurgulandı.

23 NİSAN KUTLU OLSUN

Dünyada çocuklara adanmış tek gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu Düzce’de de 98. kez kutlandı. Düzce şehir Merkezinde ve ilçelerde yapılan kutlamalarda çocuklara verilen önem vurgulandı.

23 Nisan 2018 Pazartesi 15:41
23 NİSAN KUTLU OLSUN

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Düzce coşku ile kutlandı. Düzce merkezde ve ilçelerde yapılan kutlamalara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Düzce’de kutlamalar ilk olarak Anıtpark Meydanında başladı. Kutlamalar Kalıcı Konutlar Spor Salonunda devam etti. Düzce Merkezden yanı sıra başta Akçakoca olmak üzere ilçelerde de kutlama programları yapıldı. Düzce’de yapılan programa Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve siyasi ile bürokratlar katıldı

Akçakoca şehir stadında kutlanan etkinlikte, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer, cumhuriyetin önemi ve 23 Nisan'ın çocuklara hediye edilmesinin manevi önemini anlattı. Açılış sunumunun ardından Kaymakam Yasin Öztürk ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici birlikte stadın dört bir yanını turlayarak öğrencilerin ve halkın bayramını kutladılar. 23 Nisan ile ilgili şiir, resim, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere, Kaymakam Öztürk ve Belediye Başkanı Yemenici tarafından ödülleri verildi.

Ödüllerin ardından okullar arasında halat çekme, çuval yarışı gibi yarışlar yapıldı. Kutlama programına İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, siyasi partilerin ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yığılca'da ise Anıtpark Meydanı'nda çelenk sunumu gerçekleştirildi. Daha sonra ilçe stadında gerçekleşen etkinlikle küçük çocukların şiir ve halk oyunları gösterileri sergilendi. Programa, Yığılca Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek, Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, İlçe Jandarma Komutanı Mansur Çağan, Emniyet Amiri İsmail Aydınlı, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aldırmaz, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Program sonunda, öğrenciler tarafından hazırlanan kermes protokol üyeleri tarafından gezildi.

Kaynaşlı Spor Salonu'nda düzenlenen etkinliklerde çocuklar halk oyunları ve tiyatro gösterileri yaptı. Kaynaşlı Kaymakamı Cemal Demiryürek, Belediye Başkanı Erol Bayraktar ve protokol üyelerinin katıldığı program ilçede düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül verilmesinin ardından son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.