Türkiye yeni bir sisteme geçiş yaptı. Vesayet odaklarının yıprattığı kurumların yeniden inşası için çalışmalar başladı..

Siyaset kurumu artık yeni bir rol üstlenme, üretme ve çalışma içinde kendini konumlandırmak zorunda..

Düzce kurulduğu günden itibaren Adalet ve Kalkınma Partisine kesintisiz ve tam destek veren vilayetlerden, bu konu da kime sorarsanız sorun Düze için KALE ibaresini kullanır.Haliyle Düzce’de gözler hep iktidar partisin de, dikkatler de yönetim kadrolarında olur..

Hikmet KESKİN,AK Parti Düze İl Başkanı nispeten genç bir isim. Siyaset anlayışı çekimlerden uzak, kucaklayıcı ,pragmatist bir yapıda.

Yakın tarihler de AK Parti Kongreleri başlayacak. KESKİN yeniden İl Başkanı olur mu? AK Parti Genel Merkezi Aday gösterir mi? Karşısına rakip çıkacak isimler var mı? Bu sorulara sorular ve kısa cevaplarla dokunalım..

Hikmet Keskin Yeniden İl Başkanı gösterilir mi?

  • 25.Dönem Milletvekilliği seçimleri(7.6.2015)Düzce’de AK Parti geçerli oyların %59,4’ünü alarak 3 Milletvekilliğinin tamamını hanesine yazdırdı.
  • 26.Dönem Milletvekilliği seçimleri(1.11.2016)Düzce’de AK Parti geçerli oyların %70.8’ini alarak 3 Milletvekilliğinin tamamını hanesine yazdırdı.
  • 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasın da, Türkiye genelinde en hızlı hareket edip meydanlara inen İl Teşkilatı’nın Düzce olduğunu bizzat AK Parti Teşkilat Başkanı(Genel Başkan Yrd) Mustafa ATAŞ basına deklare etti.
  • 16 Nisan 2017 Halk Oylaması %70.7..

Bunlar bizim rakamlar ve açıklamalar göz önüne alınarak ortaya çıkardığımız veriler.

Parti içi performans eğrilerinde Düzce İl Başkanlığının yerini bilemiyoruz.

Rakamlara baktığımız zaman, eldeki veriler ışığında Hikmet Keskin dönemin de AK Parti İl Başkanlığının oldukça başarılı bir grafik çizdiğini gözlemlemek mümkün. Önceki dönemlerin aksine basına yansıyan veya kulislerde konuşulan kavga, çekişme gibi olumsuzluklar yok..

Eski partililerin ziyaret edildiği, vatandaşların parti yöneticileri tarafından İl Merkezinde dinlenerek çözüm üretilmeye çalışıldığı, referandum sürecin de eski yeni tüm partililerin beraber çalıştığını herkes gözlemledi, bir bütünlük havası hakimdi..

Şimdi tüm bu verileri göz önüne aldığımız da biz okuyucularımıza soralım; sizce Hikmet keskin yeniden İl Başkanı adayı gösterilir mi? Karşısına rakip Çıkar mı? Çıksa da ne olur?

CHP İl Başkanı TOZAN’ın parti içi durumu? Merkez İlçe Başkanının Çıkışları, basın açıklamaları? Chp Milletvekilleri ve Üst Yönetim Kadrolarının Düzce’ye ilgisi? Referandum sürecin de Milletvekillerin ve Belediye Başkanlarının Düzce’ye çıkarma yapmaları?

MHP İl Başkanı YILMAZ’ ın Sayın BAHÇELİ’ ye sadakati? MHP İlçe Kongreleri? Akşaner hareketinin Düzce’ye etkileri?

Hepsi önümüzde ki sayımızda..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.