MUSTAFA KOLOĞLU: “KAPIMIZI HERKESE AÇTIK…”

Başkanlık görevinde 1 yılı dolduran Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, seçim sürecinde vadettiği tüm projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Belediye binasının Cumayeri halkının ikinci evi olduğunu söyleyen Koloğlu, “Kapımızı her kese açtık” dedi.

MUSTAFA KOLOĞLU: “KAPIMIZI HERKESE AÇTIK…”

Başkanlık görevinde 1 yılı dolduran Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, seçim sürecinde vadettiği tüm projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Belediye binasının Cumayeri halkının ikinci evi olduğunu söyleyen Koloğlu, “Kapımızı her kese açtık” dedi.

02 Nisan 2020 Perşembe 16:47
MUSTAFA KOLOĞLU: “KAPIMIZI HERKESE AÇTIK…”

31 Mart 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Cumayeri Belediye Başkanı seçilen Mustafa Koloğlu, göreve gelmesinin birinci yılını yayımladığı mesajla kutladı. Mesajında, kendisine destek veren tüm Cumayeri halkına teşekkür eden Başkan Koloğlu, seçim sürecinde vadettiği tüm projeleri hayata geçireceklerini belirterek  “Çok Değerli Hemşehrilerim, Şahsıma ve ekibimize göstermiş olduğunuz teveccüh ile ikinci dönem belediye başkanlığımızın birinci yılını doldurmuş bulunmaktayız. Vadetmiş olduğumuz projeleri hayata geçirebilmek için var gücümüzle çalışmaya devam etmekteyiz. Söz verdiğimiz gibi bu güzel kentimizi sizlerle birlikte yöneteceğiz” dedi.

“KAPIMIZI HER KESE AÇTIK…”

Cumayeri ilçesinin tüm sorunlarını çözmek için canla ve başla çalıştıklarını belirten Koloğlu, “Bu minvalde Kent Konseyimizle dört toplantı gerçekleştirdik ve dört Halk Günü Toplantısı yaptık. Başkan Mahallenizde Projesi kapsamında dört mahallemizi tüm idari ve teknik kadrolarımızla ziyaret ettik ve eksiklerin giderilmesi ile ilgili çalışmalar yaptık. Toplumumuzun farklı kesimlerinden oluşturduğumuz kişilerle yaptığımız, Makamda Kahvaltı Programları çerçevesinde dokuz toplantı yaptık, problemleri dinledik ve önerileri değerlendirdik. Yeni dönemde yeni projelerimiz ile birlikte sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlerden gelen her türlü sorunu çözmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz. Belediye, Cumayeri’nde yaşayan herkesin evi olacak dedik ve kapımızı herkese açtık. Rahatlıkla gelip işlerinizi görebileceğiniz, sorunlarınıza sıkıntılarınıza çare bulacağınız, Belediye Başkanı olarak şahsım, belediye meclis üyelerimiz ve personelimiz ile biz sizlerin emrinizdeyiz” diye konuştu.

“SALGIN NEDENİYLE BAZI ÇALIŞMALARIMIZA ARA VERDİK”

Koronavirüs salgını nedeniyle ilçede yürütülen bazı çalışmalara ara verdiklerine dikkat çeken Koloğlu, Ancak şu anda tüm dünyada yaygın olan ve ülkemizi de ciddi anlamda etkileyen virüs sebebiyle bir süre genel projelerimize ara vermek zorunda kaldık. Bu süre içerisinde, projelerimizin teknik değerlendirmesi ve ihale süreçleri ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Ayrıca temizlik, zabıta ve dezenfekte ekiplerimiz 7/24 çalışmalarına devam etmektedir. Sağlığımızı olumsuz etkileyebilecek her türlü olumsuzluğun önüne geçebilmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu konuda sizden gelebilecek önerilere de açığız. İnşallah en kısa sürede bu sıkıntılı süreci hep birlikte atlatacağız. Bu anlamda siz değerli hemşerilerimize, zorunlu olmadıkça evden çıkmamanızı öneriyoruz. Siz “EVDE KALIN”. Biz sizin için çalışıyoruz. İnşallah bu kötü günlerin sonunda; Yapımına devam ettiğimiz mesire alanlarında inşallah hep beraber çaylarımızı yudumlayacağız. Göstermiş olduğunuz destekten dolayı tekrar şükranlarımı sunar, sevdikleriniz ile birlikte nice güzel günlere ulaşmanız dileklerimle saygılarımı sunarım” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84