YILMAZ, “ CHP 1 VEKİL ALACAĞINI 3 VEKİLİ DE AK PARTİ ALSIN”

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Genel seçimleri kapsamında seçim çalışmalarını sürdüren MHP vekil adayları ve parti teşkilat üyeleri Çilimli’nin köylerine çıkarma yaptı.

YILMAZ, “ CHP 1 VEKİL ALACAĞINI 3 VEKİLİ DE AK PARTİ ALSIN”

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Genel seçimleri kapsamında seçim çalışmalarını sürdüren MHP vekil adayları ve parti teşkilat üyeleri Çilimli’nin köylerine çıkarma yaptı.

15 Haziran 2018 Cuma 12:14
YILMAZ, “ CHP 1 VEKİL ALACAĞINI 3 VEKİLİ DE AK PARTİ ALSIN”

MHP Düzce Milletvekili Adayları Ümit Yılmaz ve Yusuf Arslan Çilimli’nin Aynalı Köyü, Yeni Vakıf Köyü, Çallık Köyü, Esenli Köyü ve Dikmeli Köylerindeki vatandaşlar ile bir araya geldi. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler kapsamında çalışmalarını yoğun bir tempo anlayışı ile sürdüren MHP vekil adaylarına Çilimli çıkarmasında MHP ;l Başkanı İlhami Caboğlu, MHP il ve ilçe yönetim Kurulu üyeleri ve partililer yalnız bırakmadı.

Köy Kahvehanelerinde vatandaşlar ile bir araya gelen MHP Vekil Adayları Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a ve kendilerine destek istediler.

YILMAZ; “FARKINDALIK OLUŞTURMUŞ OLURSUNUZ”

MHP Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz, “Türkiye’de bilindiği üzere yeni sisteme geçildi. Bu sistemin tam anlamıyla amacına ulaşabilmesi adına sizlerden destek istemeye geldik. Sizlerle buluştuğumuzda bizler bu sistemin önemini öncelikli olarak anlatıyoruz. Bizim için önce vatan gelir. Bu sistem vatanımız üzerinde hain emelleri olanlara karşı darbe anlamına geliyor ve bazı çevreler bu sistemin karşısında duruyor. Sandıkta iki oy pusulası karşınıza çıkacak. Sizlerden AK Parti ile Cumhur İttifakımızın ortak adayı olan Recep Tayyip Erdoğan’a destek istiyoruz. Vekillik konusunda ise tercihinizi MHP’nin adaylarından yana kullanmasını talep ediyoruz. Eğer Milletvekilliğinde bizleri tercih ederseniz Düzce’de bir farkındalık oluşturmuş olursunuz” dedi.

YILMAZ, “ CHP 1 VEKİL ALACAĞINI 3 VEKİLİ DE Ak PARTİ ALSIN”

Düzceli seçmenlerinin Recep Tayyip Erdoğan’a muhabbetlerinden dolayı Ak Parti’ye vekillik konusunda da destek verdiklerini hatırlatarak konuşmasına devam eden Yılmaz, “ Bizler bundan önceki seçimlerde vekillik konusunda Erdoğan ile yarışmak zorunda kalıyorduk. Bu seçim farklı olacak. bizler Erdoğan Bey ile değil Düzce’nin vekil adaylarıyla yarışma şansı bulduk. 16 yıldır Düzce’nin vekilleri Meclis de şehrin sorunları ile ilgili konuşma yapmadı. Bizler sizden biriyiz ve sizin içinizden geliyoruz. Sizin sorunlarınız bizlerin sorunu olduğundan TBMM’de soru önergeleri, kanun teklifleri şeklinde Düzce’nin sorunlarını meclis kürsülerinden dile getireceğiz. Sizlerin sesi olmak istiyoruz. Bizim için önce vatan anlayışı hakim sonra partimizin geleceğini düşünüyoruz. Eğer Düzce’de yüzde 70 oranında Cumhur ittifakı oy alırsa 3 vekilde bizlerin olur. Yani cumhur İttifakının vekili olur. Vekil dağılımı da Cumhur ittifakı içinde olacaktır. Eğer CHP Düzce’den 1 vekil çıkarma ihtimali var ise AK Parti yine 3-0 yapsın. Bizler koltuk sevdalısı insanlar değiliz. Öncelik vatandır, millettir. Bizler sizlerden millet akli olan Cumhur ittifakını desteklemenizi istiyoruz” şeklinde konuştu.

ARSLAN, “ AK PARTİ, İTTİFAKA ZARAR VERİCİ ŞEKİLDE DAVRANIYOR”

Konuşmasında Cumhur İttifakının önemine vurgu yapan MHP 2.Sıra Milletvekili Adayı Yusuf Arslan ise konuşmasında, “ bizler seçim çalışmalarımızda Cumhur İttifakının gerekçelerini anlatıyoruz sizlere. Ama maalesef Cumhur İttifakı içinde birlikte yer aldığımız Ak Partili vekil adayları ittifaka zarar verecek açıklamalar yapıyor. Bu yapılan çok büyük bir saygısızlıktır. Bu konu ile ilgili olarak sizlerden ciddi anlamda sitem alıyoruz. İttifaka zarar verenler haindir. Kişisel çıkarlar, kişisel menfaatler için yarışılmak yerine İttifakın önemini Ak Parti cephesinden de anlatılmasını istiyoruz. Bizler adaylarımız açıklanmadan önce Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan için oy toplama adına sahalarda çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Bizim için öncelik her zaman vatandır. Bizler Düzce adına sizleri mecliste temsil etmek istiyoruz” şeklinde devam etti.

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlar ile bir araya gelen MHP Vekil adaylarına halk tarafından büyük teveccüh gösteriliyor.

Son Güncelleme: 15.06.2018 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.