HİZMETİN AYAK SESLERİ AŞKA GETİRDİ

Çilimli’nin Sapak Mevkisinde Bulunan esnafları Belediye Başkanı Muhsin Yavuz a Teşekkür Pankartı hazırlayarak teşekkür ettiler.

HİZMETİN AYAK SESLERİ AŞKA GETİRDİ

Çilimli’nin Sapak Mevkisinde Bulunan esnafları Belediye Başkanı Muhsin Yavuz a Teşekkür Pankartı hazırlayarak teşekkür ettiler.

06 Haziran 2017 Salı 12:03
HİZMETİN AYAK SESLERİ AŞKA GETİRDİ

Çilimli’nin bugünkü vizyona gelmesinde büyük emeği olan Muhsin Yavuz Başkan Sapak mevkilinde karayolu çevresinde düzenlemeler başlayınca esnaf heyecandan pankart yaptırıp teşekkür etti.

Çilimli Belediyesinin Sapak mevkisin de düzenleme çalışmaları bölgede bulunan kötü kokuların giderilmesi için başlatılan çalışma hem esnafı hemse mevkide yaşayan vatandaşları daha hizmet başlamadan hizmeti ayak sesleri mutlu etti.

Toplanarak Pankart yaptırıp Başkan Yavuz , Başkan yardımcısı ve Muhtara teşekkür eden esnaflar” Sayın Muhsin Başkanımız tabandan gelen halkı içinde olan bir idareci. Kendisine konu mahiyetiyle izah edilince D655(E 5) çevresinde Çilimli’ye yıkışan bir çalışma başladı. Henüz görmedik ama bu çalışma sapağın çehresini değiştirecek bir çalışma olduğunu duyduk. Burada arkada öğrenci yurdu var. Yüzlerce öğrenci kalıyor. Çevrede ikamet edenler var. Kanallardan gelen pis ve kokulu sulardan kurtulacağımız içinde ayrı bir mutluluk yaşıyoruz. Muhsin Başkanımızın sözünün eri olduğuna inanıyoruz. Başlatılan Bu çalışmayı gönülden destekliyoruz “dediler.

Esnaflar Adına açıklama Yapan Murat Dağ bakan ise yaptığı açıklamada” Arka tarafta kanalizasyon akıntıları görünümü ve kokusuyla burada hayatı yaşanmaz hale getiriyordu. Belediye yaptığı çalışma ile hem alanı tarım yapılır hala getiriyor hem kötü kokudan kurtuluyoruz. Başkanımız bizim taleplerimize duyarsız kalmadı. Durumu görünce müdahale etti. Bizde nezaketen kendilerine teşekkür için pankart hazırlattık. Minnet İfadesiydi. Bize Daha güzel bir çevre daha güzel bir alışveriş ortamı sağlanması çok önemli. Çilimli Belediyesinin çevre temizliği ve düzenleme konusunda hassasiyeti taktire şayandır.

Sapak esnafı olarak yeni olmama rağmen başkanımızın makul mantıklı tüm taleplerimizi yerine getirmede duyarlı olması bize başka bir güven veriyor. D 100 karayolu çevresi Başkanımızın çabası ve vizyonuyla Düzce’ye Çilimli’ye yakışan bir alan olacak. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Sapak Mevkiinde bulunan bölgede Yüzlerce öğrenci ve semt sakini yıllardır kanalizasyondan çevreye salınan kötü kokudan kurtulmak için başlatılan çalışmayı takrirle karşıladıklarını belirterek Ramazan ayı boyunca öğrencilerin Başkan Muhsin Yavuz ve ekibi için kuran okuyup dua edeceklerini söylediler.

Son Güncelleme: 06.06.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84