ÇİLİMLİ ANADOLU LİSESİ’NDE BURUK MEZUNİYET

Çilimli Anadolu Lisesi 4. sınıf mezunlarını buruk verdi. Çilimli Anadolu Lisesi’nin 65 öğrencisi yuvadan uçtu.

ÇİLİMLİ ANADOLU LİSESİ’NDE BURUK MEZUNİYET

Çilimli Anadolu Lisesi 4. sınıf mezunlarını buruk verdi. Çilimli Anadolu Lisesi’nin 65 öğrencisi yuvadan uçtu.

08 Eylül 2020 Salı 13:23
ÇİLİMLİ ANADOLU LİSESİ’NDE BURUK MEZUNİYET

Çilimli Anadolu Lisesi’nde her sene düzenlenen mezuniyet töreni, balo, tiyatro ve şiir dinletisi gibi programlar, festivaller bu sene salgın nedeniyle gerçekleştirilmedi. Okul yönetmeliği tarafından mezun olan 65 öğrenci , okulun ilk üçte mezun olan öğrencileri ile birleştirildi. Mezun olan öğrencilere mini mezuniyet töreni düzenlendi.

2019/2020 dönem birincisi Duygu Cebecoğlu, mezuniyet kütüğüne ismini yazdırdı. Dönem ikincisi Behlül Berk Sağlam ve dönem üçüncüsü Şevval Baş'a okul yönetimi tarafından hediyeleri ve diplomaları takdim edildi. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Yurttaş, makamında öğrenci ve idarecileri kabul ederek başarı ve iyi dileklerde bulundu.

Çilimli Kaymakamı Onur Şan, öğrencileri ve okul idarecilerini makamında kabul etti. Öğrencilere çeşitli hediyeler takdim eden Kaymakam Şan, öğrencilerle sıcak, samimi ve geleceğe dair sohbetlerde bulundu.

Çilimli Anadolu Lisesi Müdürü Mevlüt Uçarcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Yurttaş'a ve İlçe Kaymakamı Onur Şan'a öğrencileri ve okul idarecelerini kabul ettikleri ve onurlandırdıkları için teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: “Mezun olan tüm öğrencilerimize hayat boyu başarılar dilerim. Unutmasınlar ki Çilimli Anadolu Lisesi olarak her zaman kapımız ve gönlümüz onlara açık olacaktır. Yolları ve bahtları açık olsun. Tüm güzellikler onlarla olsun.”

Son Güncelleme: 08.09.2020 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.