BAŞKAN YAVUZ EVİNDE ZİYARET ETTİ

Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, koronavirüsü yenen çocuğu evinde ziyaret etti. Ziyaret esnasında minik Cihangir’e oyuncak hediye etti.

BAŞKAN YAVUZ EVİNDE ZİYARET ETTİ

Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, koronavirüsü yenen çocuğu evinde ziyaret etti. Ziyaret esnasında minik Cihangir’e oyuncak hediye etti.

05 Haziran 2020 Cuma 17:46
BAŞKAN YAVUZ EVİNDE ZİYARET ETTİ

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve dünya çapında küresel bir kriz haline gelen Covid – 19 Salgını ile ilgili Türkiye’de topyekûn mücadele devam ediyor. Düzce’nin Çilimli İlçesinde ikamet eden 6 yaşında ki Cihangir Gül, yakalandığı Koronavirüs mücadelesini kazandı. 14 Gün Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi gören Cihangir Gül, hastaneden taburcu edilerek evine gönderildi.

Cihangir Gül, taburcu olmasının ardından Babası Sinan Gül’den oyuncak istedi. Oğlunun istediği oyuncağı alamayan baba Sinan Gül, telefonu ile video çekerek, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz’a gönderdi.

Bunun üzerine harekete geçen Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, yakalandığı koronavirüs ile mücadelesini kazanan Cihangir Gül’ü evinde ziyaret ederek istediği oyuncağı kendisine hediye etti.

Yaptığı ziyarette Minik Cihangir Gül’e geçmiş olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, “Küçük Cihangir yavrumuz Koronavirüs salgınına yakalandı ve hastane de ki tedavisinin ardından evine gönderildi. Ben kendisine ve ailesine bir kez daha geçmiş olsun dileklerini sunuyorum. Bizden istemiş olduğu oyuncağı da kendisine hediye ettik” diye konuştu.

Diğer yandan, Küçük Cihangir Gül’ü evinde ziyaret eden Çilimli Merkez Cami İmamı Eyüp Akdemir’de küçük çocuğa Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Son Güncelleme: 05.06.2020 17:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84