ASALETEN ATAMA YAPILDI

Çilimli'de 1 yılı aşkın süredir vekaleten yürütülen kaymakamlık görevine asaleten atama yapıldı. Yeni Çilimli Kaymakamı Sinan Korkmaz oldu.

ASALETEN ATAMA YAPILDI

Çilimli'de 1 yılı aşkın süredir vekaleten yürütülen kaymakamlık görevine asaleten atama yapıldı. Yeni Çilimli Kaymakamı Sinan Korkmaz oldu.

28 Haziran 2019 Cuma 12:19
ASALETEN ATAMA YAPILDI

6 Eylül 2018 tarihli İçişleri Bakanlığı kararıyla Çilimli Kaymakam Vekilliği görevine atanan   Rumeysa Sena Kurt, İçişleri Bakanlığı'nın Ankara'da düzenlenen dil eğitimi katılması dolayısıyla ilçeden ayrılmıştı. 1994 Düzce doğumlu olan ve şehri iyi tanıyan Kurt, görev yaptığı 1 yılı aşkın süre zarfında, halkla iç içe olması ve köylere gerçekleştirdiği ziyaretlerle takdir toplamıştı. Kurt'un eğitime katılması nedeniyle boşalan Çilimli Kaymakamlığı koltuğuna atama yapıldı.

İçişleri Bakanlığı’nın 30 Mayıs 2019 tarihli onayıyla Çilimli'nin yeni kaymakamı Sinan Korkmaz oldu. Korkmaz, 10 Haziran itibariyle ilçedeki görevine başladı.

Çilimli Kaymakamı Sinan Korkmaz Kimdir?

1990 yılında İstanbul Şişli’de doğdu. Aslen Rize Kalkandereli olan Korkmaz, ilk öğrenimini Beykoz’da, orta öğrenimini Üsküdar’da tamamladı. 2008 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi bölümünü kazandı ve 2013 yılında buradan mezun oldu. Özel sektörde bir süre yöneticilik yaptıktan sonra 2 Eylül 2018 tarihinde yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını başarı ile geçerek 11 Mart 2019 tarihinde mesleğe giriş yaptı. Düzce ilinde merkez stajı, Antalya’nın Demre ve Düzce’nin Gümüşova ilçelerinde kaymakam refikliği stajlarını tamamladıktan sonra İçişleri Bakanlığı’nın onayıyla 10 Haziran'da Çilimliz'de göreve başladı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84