Yığılca'da bilim fuarı

Düzce'nin Yığılca ilçesi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan TUBİTAK Bilim Fuarı etkinliği ilgi gördü.

Yığılca'da bilim fuarı

Düzce'nin Yığılca ilçesi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan TUBİTAK Bilim Fuarı etkinliği ilgi gördü.

06 Mayıs 2019 Pazartesi 12:36
Yığılca'da bilim fuarı

Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen bilim fuarı etkinliğine, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Tahir Kuşcu, Emniyet Amiri İsmail Aydınlı, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

Öğrenciler, hazırladıkları projeleri bilim fuarında beğeniye sundu.

Okul öğretmenleri rehberliğinde öğrenciler tarafından hazırlanan projeleri inceleyen Belediye Başkanı Rasim Çam, yaptığı açıklamada, öğrencilerin emek verdiği her projenin kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Tüm çalışmaları ilgiyle izlediğini ifade eden Çam, şöyle konuştu:

"Bugün projeleri incelemek bizleri gururlandırdı ve umutlandırdı. Öğrencilerimizin sayesinde geleceğimizin çok iyi olacağını gördük. Güzel projeler gelecek ve bizler de hayallerinizdeki Yığılca'yı inşa etmek için elimizden geleni yapacağız. Bu anlamda Yığılca'da yaşayan bütün vatandaşlarımızın fikirlerini önemsiyoruz ve herkesin Yığılca'nın gelişimine ve güzelleşmesine katkı sunacak projelerini bekliyoruz."

Öte yandan danışmanlığını Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmeni Murat Gülmez'in yaptığı lazer ile ses iletimi projesi büyük ilgi topladı. (AA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.