YOL VERME TARTIŞMASI KANLI BİTTİ!

Düzce’de yol verme tartışması, kanlı bitti. Bisiklet sürücüsü iki kardeş, tartıştıkları otomobil sürücüsünü bıçakladı.

YOL VERME TARTIŞMASI KANLI BİTTİ!

Düzce’de yol verme tartışması, kanlı bitti. Bisiklet sürücüsü iki kardeş, tartıştıkları otomobil sürücüsünü bıçakladı.

30 Mayıs 2021 Pazar 15:24
YOL VERME TARTIŞMASI KANLI BİTTİ!

Olay bugün 14:30 sıralarında Çoban Kavşağı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, D-655 Karayolundan şehir merkezine girmek isteyen otomobil sürücüsü Nihat S., bisikletleri ile ilerleyen Murat O. ve Orkun O. isimli iki kardeşle yol verme meselesi yüzünden tartışma yaşadı. Atatürk Bulvarı üzerinde Nihat S’nin aracını durduran Murat O. ve Orkun O isimli kardeşler, otomobil sürücüsünü darp etmeye çalıştı.

Çıkan olayda Nihat S’nin de karşılık vermesi üzerine Murat O., cebinden çıkarttığı bıçağı Nihat S’nin bacağına sapladı. Kavgayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, bıçaklı saldırgan iki kardeş olay yerinden kaçmaya çalıştı.

Saldırganlar, Polis ekipleri tarafından Hamidiye Mahallesi Çoban Mevkii’nde yakalandı. İki zanlı polis tarafından gözaltına alınarak, işlemleri için Osman Çatana Polis Merkezine götürüldü.

Aldığı bıçak darbesi ile ayağından yaralanan Nihat S. ise, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından 112 Acil Servis Ambulansı ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, bıçaklama olayı ile ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.