VALİ YARDIMCISI KAZA GEÇİRDİ…

Düzce Vali Yardımcısı Yakup Tatoğlu ve ailesi Düzce’de trafik kazası geçirdi.

VALİ YARDIMCISI KAZA GEÇİRDİ…

Düzce Vali Yardımcısı Yakup Tatoğlu ve ailesi Düzce’de trafik kazası geçirdi.

08 Ağustos 2021 Pazar 15:51
VALİ YARDIMCISI KAZA GEÇİRDİ…

Düzce’yi etkisi altına alan sağanak yağış kazaları da beraberinde getirdi. Sağanak yağış sonrasında kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücüler zincirleme kazalara sebebiyet verdi.

 Yaşanan trafik kazalarında can kaybının yaşanmaması en büyük teselli olurken bir kaza haberi de Düzce Valiliği’nden geldi. Düzce Vali Yardımcısı Yakup Tatoğlu ve ailesi trafik kazası geçirdi.

Kaza sonrası Atatürk Devlet Hastanesi Acil servisinde kontrol amaçlı müşahede altına alınan Vali Yardımcısı Tatoğlu ve ailesinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Düzce Valisi Cevdet Atay ve Düzce İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, Vali Yardımcısı Tatoğlu ve ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Öncü Medya ailesi olarak Vali Yardımcısı ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor acil şifalar diliyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.