SATAMADAN YAKALANDILAR

Düzce merkez ve Akçakoca’da gerçekleştirilen iki ayrı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan toplam 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

SATAMADAN YAKALANDILAR

Düzce merkez ve Akçakoca’da gerçekleştirilen iki ayrı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan toplam 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

28 Haziran 2021 Pazartesi 17:13
SATAMADAN YAKALANDILAR

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde vatandaşları zehirlemeye kalkan sokak satıcılarına göz açtırılmıyor.

Akçakoca Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyon kapsamında Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 24 Haziran Perşembe günü saat 17.30 sıralarında uyuşturucu satıcısının yakalanması için harekete geçti.

Operasyonda bir süredir takipte olan şüpheli K.G. gözaltına alınırken, şahsın Ayazlı Mahallesi’ndeki ev ve müştemilattaki aramada toplam 35,6 gram metamfetamin, 6 adet kenevir tohumu, 21,2 gram kenevir bitki yaprağı, 1 ruhsatsız adet tabanca ve 6 adet fişek ele geçirildi.  

Hakkında ilgili suçlardan işlem yapılan şüpheli şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından bir gün sonra çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak Çilimli Kapalı Cezaevi’ne teslim edildi.

Düzce’ye getirdikleri zehri satamadan hapsi boyladılar

Diğer yandan Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de şehre uyuşturucu madde getireceği tespit edilen şüpheli 2 şahsı, 26 Haziran Cumartesi günü yapılan operasyon sonucunda yakaladı.

Şüpheli şahısların içerisinde bulunduğu araçta yapılan aramalarda 1045 gram sentetik kannobinoid maddesi ve bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Şüpheli 2 şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.