BOŞ YOLDA AĞACA ÇARPTI

Bahçeşehir' de meydana gelen trafik kazasında otomobilin ağaca çarpması sonucu 4 kişi yaralandı.

BOŞ YOLDA AĞACA ÇARPTI

Bahçeşehir' de meydana gelen trafik kazasında otomobilin ağaca çarpması sonucu 4 kişi yaralandı.

18 Haziran 2021 Cuma 11:26
BOŞ YOLDA AĞACA ÇARPTI

Kaza bu gece 23:00 saatlerinde Bahçeşehir 2. cadde üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre alkollü olduğu iddia edilen H. A idaresindeki 67 DZ 168 plakalı otomobil, boş yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımda bulunan ağaca çarptı.

Kazada araç sürücüsü H.A. ile otomobilde bulunan N.S., S.S. ve kimliği henüz tespit edilemeyen kişiler yaralandı. Kazayı gören çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edilirken, yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından 112 acil servis ambulansıyla Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Düzce Atatürk Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.