İsviçre'nin Basel kentinde 1897'de toplanan Birinci Siyonist Kongresi'nde alınan kararların başında 50 yıl içerisinde Filistin toprakları üzerinde İsrail devletinin kurulması, 100 yıl içerisinde de Türkiye'nin Güneydoğu'sunu da içine alan Nil'den Fırat'a kadar 'Büyük İsrail' devletinin kurulması kararları vardı.

Batılıların desteği ile ilk 50 yıl içerisinde terörist İsrail Devleti kuruldu fakat Arz-ı Mev'ud 100 yıl geçmesine rağmen gerçekleşmedi. Bazı siyasi analistler tarafından Lübnan'da Hizbullah'ın güçlenmesi, 1996'da Türkiye'de Refah Partisi'nin iktidara gelmesi ve Filistin'de Hamas'ın başlattığı İntifada'nın bu 100 yıllık süreci engellediği iddia ediliyor.

Bu başarısızlık Siyonist lobileri de telaşlandırmış durumda. Çünkü Arz-ı Mev'ud için bastıran ABD ve İsrail, bunu gerçekleştiremezse, Batı'nın temelini oluşturan Hıristiyan-Yahudi medeniyetinin üstünlüğünü kaybedeceği ve üstünlüğün yeniden İslam'a geçeceğinden endişe ediyorlar.

Arz-ı Mev'ud'u geciktiren nedenlerden biride Refah-Yol Hükümeti gösterilmektedir.Bu hükümeti kurduran ANAP'la ittifak yapıp 8 Milletvekili ile meclise giren Muhsin Yazıcıoğludur.

Kendisine dört bakanlık teklif edilen Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu memleketin başına müslüman bir adam geçsin biz bakanlık istemiyoruz ALLAH rızası için destek vereceğiz açıklamasından sonra dönemin Yahudi ödüllü kudretli paşası Çevik Bir Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğluna bir not kağıdı gönderir REFAH-YOL hükümetine destek vememesini tembihler ve şöyle yazar '' Biz Türkiyeyinin bir İran bir Cezayir olmasına müsaade etmeyeceğiz'' Muhsin Yazıcıoğluda aynı not'un arkasına '' Bizde Suriye olmasına müsaade etmeyeceğiz'' yazarak dönemin Apoletli kudretli paşasına yolladı sıkıyı gördü mü sıvışmayan tırışkadan tehditlere papuç bırakmayan Muhsin Yazıcıoğlu REFAH-YOL hükümetini bütün tehditlere rağrem kurdurdu ARZ-I MEV'UD'un gecikmesine sebep oldu.

İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Perez TBMM'de ki konuşmasını ''Kundaktaki emzikli bebelere kurşun sıkan bir ülkenin Cumhurbaşkanını dinlemem'' diyerek protesto eden BOP'un haritasını yırtarak BOP'a destek verenleri asla desteklemem diyerek karşı çıkan BOP'un projeleri içindeki sözde Kürdistan başkanı Barzaniyi '' Barzani itini Diyarbakırda yargılar Habur da asarım Amerika'ya da bir şey denecekse itine çakalına sahip ol deriz'' diyerek adeta İsaile onun sapık fikri ARZ-I MEV'UD'a rest çeken Anadolunun bağrında filiz vermiş Yiğit Alperen Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğludur.

2007'deki seçimlere bağımsız aday olarak katılan Muhsin Yazıcıoğlu Sakarya bağımsız adayı ile aynı arabada Sakarya’dan Düzce’ye giderken telefonuna bir mesaj gelir şöyle yazar '' Senin nereye gittiğini nerede olduğunu biliyoruz istediğimiz an alırız'' bu mesajı yanındaki Sakarya Bağımsız Milletvekili adayına okutur ne demek istiyor bu mesaj der Arkadaşı da Sayın Genel Başkanım her halde seni tehdit ediyorlar der.

Düzce’ye gittiğinde aynı mesaj yine gelir bu sefer mesajda seni almaya geldik yazıyordu Emniyet teyakkuza geçer konuşma yapmadan koruma eşliğinde İstanbul'a getirilir. Gelen mesajların kodu yabancı bir ülkeye aittir bu ülkede İSRAİL'dir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.