YILMAZ, “BEN FINDIĞIN DA FINDIKÇININ DA ÇİLESİNİ İYİ BİLİRİM” DEDİ.

MHP Düzce İl Başkanlığı ve Akçakoca İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mitingde Düzce Milletvekili Adayları Akçakocalılarla bir araya geldi. Düzce’nin ve Akçakoca’nın sorunlarına değinen MHP 1.sıra Düzce Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz, “ Ben Fındığın da fındıkçının da çilesini iyi bilirim” dedi.

YILMAZ, “BEN FINDIĞIN DA FINDIKÇININ DA ÇİLESİNİ İYİ BİLİRİM” DEDİ.

MHP Düzce İl Başkanlığı ve Akçakoca İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mitingde Düzce Milletvekili Adayları Akçakocalılarla bir araya geldi. Düzce’nin ve Akçakoca’nın sorunlarına değinen MHP 1.sıra Düzce Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz, “ Ben Fındığın da fındıkçının da çilesini iyi bilirim” dedi.

19 Haziran 2018 Salı 18:07
YILMAZ, “BEN FINDIĞIN DA FINDIKÇININ DA ÇİLESİNİ İYİ BİLİRİM” DEDİ.

MHP Vekil Adayları Akçakoca Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla bir araya geldiler. MHP 1.Sıra Düzce Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz, MHP 2.Sıra Düzce Milletvekili Adayı Yusuf Arslan ve MHP 3.Sıra Düzce Milletvekili Adayı Zekeriya İlçe teker teker kürsüye davet edildi.

Mitingde açılış konuşmasını MHP İl Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Hüseyin Karaca yaptı. Vekil adayları açılış konuşmasının ardından kürsüde Düzce’nin ve Türkiye’nin sorunlarına değinen konuşmalar yaptılar.

İLÇE, “HASTANELERE BAŞVURANLARIN SAYISI 3 KAT ARTTI”

İlçe, “ Düzce’deki sıkıntıları çok iyi biliyoruz. Neler yapılması gerektiğini de iyi biliyoruz. Sağlık alanında 15 yılda yapılanları iyi biliyoruz. Ancak işleyiş açısından da yaşanan sıkıntıları görüyoruz. Personel yetersizliğinin farkındayız. 2002 yılından 2018 yılına kadar hastaneye başvuranların sayısı 3 kat arttı. Bizler Düzce için çalışacağız. Devlet Bahçelinin arkasında yer aldı. Yapıcı muhalefet her zaman iyidir. Birler yapıcı muhalefet iyidir” şeklinde konuştu.

ARSLAN, “ EĞİTİMDE 10 YIL GERİDEYİZ”

MHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Yusuf Arslan, “ Bölgemizdeki illerde Düzce eğitim alanında en son sırada. Çevremizde komşularımız 10 yıl olduğu yerde dursalar, biz atılım yapsak ancak yetişiriz. Eğitim çok önemlidir. Bizler insan yetiştiriyoruz. Eğitime mevcuttan daha fazla önem vermemiz gerekiyor. Ülkemizde Lise Geçiş Sınavlarında değişiklik yapılmaktadır. Bizlere yetki verirseniz mecliste en çok ses çıkaran biz olacağız. Milli Eğitim Bakanı devreye girmesine rağmen Sağlık Meslek Lisesinin açılmasında sıkıntılar yaşandı. Sizleri milli ve yerli bir duruş olan MHP’ye 24 Haziran’da destek vermeye bekliyoruz. MHP milli ve manevi değerlere karşı hassas bir partidir. Bizler bölücülerle, dinimize küfür edenlerle, bayrağımıza saygı göstermeyenlerle birlikte hareket etmedik. İttifaka zarar verenler vatan hainidir” dedi.

YILMAZ, “BEN FINDIĞIN DA FINDIKÇININ DA ÇİLESİNİ İYİ BİLİRİM” DEDİ.

MHP 1. Sıra Düzce Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz miting alanını dolduranları selamlayarak konuşmasına başladı. Yılmaz ilk olarak ülke gündemi hakkında değerlendirmelerde bulunarak Cumhurbaşkanı Adayları olan Recep Tayyip Erdoğan’a, Cumhur İttifakına destek istedi. Yılmaz, “ Bizler Cumhur İttifakı için Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için adaylığımız belli olmadan sahaya çıkarak çalışmalarımıza başladık. Akçakoca Düzce’nin Karadeniz’e açılan tek ilçesidir. Bizler Akçakoca’nın da Düzce’nin de değerini Düzceliden, Akçakocalıdan başka da bilen yok. Sizlerden sizin değerini bilenleri seçimlerde meclise göndermenizi bekliyoruz. Ben fındıkçının derdini iyi bilirim. Ben fındığı kuruyemişçilerden alan değil fındık bahçesinde tırpan yapan, fındık toplayarak, filiz alarak yetişen bir kardeşinizim. Ben fındığın da fındıkçının da çilesini iyi bilirim. 16 yıldır Düzcelinin, Akçakoca’nın, esnafların sorunlarını mecliste 2 dakika olsun konuşmadılar” dedi.

YILMAZ, “ NEDEN FINDIK ENTEGRE TESİSİ KURMADINIZ”

Yılmaz, “ Akçakoca’da 2 bin gencimiz işsiz. Ben fındık ile konuştuğumda atıyor tutuyor diyorlar. Sizler 16 yıldır Akçakoca gibi Düzce gibi fındık şehrine bir Fındık Entegre Fabrikası neden kurmadınız. İşsiz gençlerimizi buralarda neden çalıştırmadınız? Bunlar aklınıza gelmedi mi? Fevai Arslan Düzce’ye ne yapmadık ki dedi. Benim 30 sene önce Akçakoca’da direksiyon salladığım eski yoldan bugün hala gidiyoruz. Sizler halkın ne sıkıntılar ile bozuk yollarda nasıl gittiğini bilemezsiniz. Sizler lüks araçlarınızla Ankara’ya gidip gelirsiniz dersiniz. Akçakoca’ya Ulaştırma Bakanı getirdiniz balık dedirdiniz de geri gönderdiniz. Bizler Yüksek hızlı tren Düzce’den geçsin diye, Düzce canlansın diye, Akçakoca’da turizm 2 ay değil 10 ay olsun dedikçe bizlere hayal kuruyorsunuz dediniz. Sizlerin hayalleri bile yok. Bölgemizde eğitimde çok gerideyiz, çevre yollarını bölgemizde tamamlamayan tek iliz, hastanesinde uzmanları olmayan tek iliz. Sizlerden yaşadığınız sorunlarına özüm bulunması için Cumhur İttifakı içinde milletvekili konusunda MHP’yi desteklemenizi istiyoruz” dedi.

YILMAZ, “ 10 MİLYAR LİRAYI NE YAPTINIZ?”

Yılmaz, “ Cumhur ortağımız hazırladıkları broşürlerde vekillerin hayatlarını, geçmişlerini koymuşlar. Bırakın kendinizi sizler Düzce için ne yapacaksınız onları yazın. Genel Merkezleri tarafından gönderilen afişleri inceledik. Düzce’ye Ankara’dan yatırım, para gelmiş. Düzce’ye 10 Milyar TL gelmiş 16 yıl boyunca. Yıllık 700 Milyon lira gelmiş. Düzce grevlerin en çok yaşandığı yani işçilerin mağdur olduğu, turizm için gelen paralarla bir tane otel yapılmadı. Eğitime gelen paralar nereye harcandı. 57. Sırada olan Düzce’de eğitim alanında gelen paraları nerelere harcadınız” dedi.

Konuşmaların ardından Vekil Adayları Bozkurt işareti ile miting alanını dolduran vatandaşları selamladılar.

Son Güncelleme: 19.06.2018 18:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.