ÖZLÜ; DÜZCENİN EN BÜYÜK ŞAHSİYETİ

Öncü TV ekranlarında yayınlanan ve Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın sunduğu “Kitabın Ortasından” programına katılan Akçakoca TSO Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, Ünsal’ın sorduğu bürokrasi ve siyaset dünyasından isimler için bakın ne söyledi?

ÖZLÜ; DÜZCENİN EN BÜYÜK ŞAHSİYETİ

Öncü TV ekranlarında yayınlanan ve Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın sunduğu “Kitabın Ortasından” programına katılan Akçakoca TSO Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, Ünsal’ın sorduğu bürokrasi ve siyaset dünyasından isimler için bakın ne söyledi?

31 Ağustos 2020 Pazartesi 17:56
ÖZLÜ; DÜZCENİN EN BÜYÜK ŞAHSİYETİ

Cuma akşamları  Öncü TV ile Öncü Radyo ortak  yayınıyla Düzcelilerle buluşan ve Önce Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın hazırlayıp sunduğu “Kitabın Ortasından” programının geçen haftaki bölümüne Düzce ve özelinde Akçakoca gündemine damgasını vurdu. Programa konuk olan Akçakoca TSO Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, Akçakoca’nın sorunlarını dile getirirken aynı zamanda Ünsal’ın sorduğu bürokrasi ve siyaset dünyasından isimleri değerlendirdi.

PAZVANT KİMİN İÇİN NE SÖYLEDİ?

RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Dünya lideri.

KEMAL KILIÇDAROĞLU

CHP’nin başkanı.

DEVLET BAHÇELİ

MHP’nin başkanı. Vatansever bir insan.

MERAL AKŞENER

İYİ Parti’nin başkanı.

DR. FARUK ÖZLÜ

Bakanımız… Faruk Özlü hem Düzce’ye hem özelinde Akçakoca’ya çok faydası olan, Düzce’nin görebileceği en büyük siyasi şahsiyetlerden biri.

EROL SOLAK

Erol Solak yaşanması lazım anlatılacak bir adam değil ki! Erol Solak her zaman halkın içinden olan, başkanlığı bırakmasına rağmen hala başkan olarak adlandırılan bir şahsiyet. Çok sevdiğimiz saydığımız bir şahsiyet.

CÜNEYT YEMENİCİ

Eski yol arkadaşımız, dostumuz. Eski demeyeyim… Hem dostumuz hem arkadaşımız hem yol arkadaşımız.

FATİH TOPAL

Akçakoca’da sevilen bir gazeteci.

OSMAN ÇAKIR

Ben Akçakoca’ya ne yaptı etti onu bilmem, herkes farklı şey söylüyor. Ama milletvekilliği zamanında biraz önce anlattığım şekilde, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ki kendi bürosunu kendi büromuz gibi kullandıran, benim şahsıma kullandırtmadı Ticaret Sanayi Odası’na kullandırttı, her cuma gününde arayıp ‘var mı  takılan bir işimiz’ diye soran milletvekilimiz, hocamız.

NEDİM İŞGÖREN

Nedim abi seçimlerin duayeni, Akçakoca Esnaf Odası Başkanı, her konuda yanımızda olan, Akçakoca için şunu yapalım dediğimiz her konuda da bizden yaşça büyük olmasına rağmen her dediğimizi geri çevirmeyen, yanımızda duran bir abimiz.

BURHAN ÖZDEMİR

Burhan Özdemir artık Akçakoca’yla değil de Türkiye’yle özdeşleşmiş bir müteahhit oldu. Çocukluk arkadaşımız, okul arkadaşımız, kendine münhasır çok değerli, çok değerli projeler yapan iyi bir arkadaşımız.

GÜNEY ALTAN

Güney delikanlı bir kardeşimizdir, severiz kendisini. İyi bir işletmeci.

ESVET SARIOĞLU

Akçokoca İlçe Başkanı, iyi bir müteahhit.

BİROL ŞAHİN

Ben Birol Bey’le hiç tanışma fırsatı bulmadım.

MEHMET TOPUZ

Akrabamız, kardeşimiz… Daha ne diyeyim yani. Kardeşimizden bir farkı olmayan bir akrabamız.

OKAY YANMAZ

Hem ticareti hem siyaseti iyi bilen bir belediye başkanı.

FİKRET ALBAYRAK

Eski Belediye Başkanı, çok sevdiğimiz değerli bir abimiz.

FATİH BALCI

İyi bir işadamı.

BEHÇET ALKAN LOKUM

Çocukluk arkadaşımız, iyi bir avukat, siyasi parti ilçe başkanı.

TUĞRUL ABANOZ

Tuğrul Abanoz önceden beri tanıdığımız, abimiz. Şu an da CHP ilçe başkanı, çok yeni inşallah hayırlı hizmetleri olur Akçakoca’ya.

MUSTAFA KESKİN

Ak Parti Düzce İl Başkanı ve de biraz önce anlattığım gibi bir konu söyledik, Esvet Başkan aracılığıyla söyledik, kendim söylemedim hemen ertesi gün gidip Bakanla görüştü, teşekkür ederim kendisine.

BURÇİN SARICAN

Çok küçük yaştan beri arkadaşımdır, dostumuz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.