AKÇAKOCA TİCARET ODASINA YENİ VİZYON KATACAKLAR

DiapoliS otelinde verilen iftar yemeğine tamamına yakını Ticaret odası üyesi olan 300’ü aşkın davetli katıldı.

AKÇAKOCA TİCARET ODASINA YENİ VİZYON KATACAKLAR

DiapoliS otelinde verilen iftar yemeğine tamamına yakını Ticaret odası üyesi olan 300’ü aşkın davetli katıldı.

12 Haziran 2017 Pazartesi 22:59
AKÇAKOCA TİCARET ODASINA YENİ VİZYON KATACAKLAR

Diapolis Otelde düzenlenen iftar yemeğine Eski Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça, Mhp İlçe Başkanı Mustafa Özensel, Muhtarlar Derneği Başkanı Rıdvan Acet, Ziraat Odası Başkanı Levent Başaran ve  Ticaret Sanayi odasının üyeleri katıldı.

Yemek sonunda konuklara hitaben bir konuşma yapan Oğuzhan Sevinç, ticaret odasının geçmişten günümüze kadar mesleki ve ahlaki çalışma içinde olduğunu söyledi.

Oğuzhan Sevinç ve Ekibi Konukları Kapıda karşıladılar.

Her gelen yönetimin idare ve iradesine hayır niyetle kullandığına inandığını ifade eden Sevinç, kurum kendini yenilemiş ancak duygu ve doğru hizmet bağlamında samimi niyetle çıkılan yolda gelişen piyasa şartlarında Akçakoca ticaretinde ve sanayisinde yeterli adımlar atılmadığından kendilerinin aday olduklarını söyledi.

Oğuzhan Sevinç Anadolunun kaim geleneği olan ahilik kültürünü Ticaret Odasına kazandıracaklarına işaret ederek"İşi ehline verip ehil ekip ve dinamiklerle aktive deeceğimiz çalışmalarımızla farkımız kısa zamanda üyelerimiz başta olmak üzere tüm Akçakoca tarafından görülecektir" dedi.

Sevinç, konuşmasının devamında göreve geldiklerinde iddialarının samimiyet, idealler, doğru tespit ve piyasa şartlarında bu ilçenin haklı payını alması için bilgilerini, ekipleriyle birlikte Akçakoca ekonomisine katkı sağlamak amacıyla kullanacaklarını ifade etti.

Oğuzhan Sevinç konuşmasını tamamladıktan sonra, yönetimind eyer alacak olan arkadaşlarını tek tek sahneye davet ederek, birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Diapolis 2017-06-13 02:53:30

Güçlü kadro