6 bin 224 kursiyere eğitim verildi

Akçakoca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yıl sonu sergisi açılışı düzenlendi.

6 bin 224 kursiyere eğitim verildi

Akçakoca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yıl sonu sergisi açılışı düzenlendi.

21 Haziran 2018 Perşembe 16:14
6 bin 224 kursiyere eğitim verildi

 Akçakoca Belediyesi Nikah Salonunda açılışı yapılan sergide, yıl boyunca eğitim alan 6 bin kursiyerin eserleri beğeniye sunuldu. 

İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Yalılı, açılışta yaptığı konuşmada, halk eğitim merkezi olarak temel hedeflerinin yaş, cinsiyet ve eğitim durumu fark edilmeksizin bireylerin eğitiminin yaşam boyu devam etmesini sağlamak olduğunu söyledi.

Kursiyer sayısında her yıl artış olduğuna dikkat çeken Yalılı, şunları kaydetti:

"Halk eğitim merkezi olarak 8 ay gibi kısa bir sürede 112 farklı alanda, 302 kursta toplam 6 bin 224 kursiyere eğitim verdik. Bir önceki yıla göre kurslara katılım oranının Türkiye ortalamasının 3 katından, Avrupa ortalamasının ise 2 katından daha fazladır. 2016 yılında 4 bin 264 kursiyerin yer aldığı kurslara, 2017 yılında katılanların sayısının 4 bin 968'e, 2018 yılında ise bu sayıda adeta bir patlama yaparak  6 bin 224 kişiye çıktı." diye konuştu.

Serginin açılışına Kaymakam Yasin Öztürk ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici de katıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84